Λιποαναρρόφηση µε τοπική αναισθησία

Λιποαναρρόφηση με τοπική αναισθησία

Με τον όρο τοπικό πάχος εννοούμε τις τοπικές λιποαποθήκες, δηλαδή τα σημεία εκείνα του σώματος όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους. Το κύριο χαρακτηριστικό των περιοχών αυτών είναι ότι πάρα τις επίμονες προσπάθειες με διατροφή και γυμναστική η εικόνα τους εμφανίζεται ελάχιστα βελτιωμένη. 

Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί το τοπικό λίπος είναι η μόνιμη και οριστική απομάκρυνση των λιποκυτταρων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με τη λιποαναρρόφηση. 

Χάρη στις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής είναι πλέον δυνατό η λιποαναρρόφηση να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία. Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνεται οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Βέβαια πρέπει στο σημείο αυτό να διευκρινιστεί ότι αφορά σε περιορισμένης έκτασης περιοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί στο λαιμό (διπλοσαγωνο), τα μπράτσα, την κοιλιά, τα ψωμάκια, την περιοχή της μέσης (love handles), τους μηρούς, τα γονατα.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ότι η αποθεραπεία είναι άμεση και καθίσταται δυνατή η επιστροφή στην καθημερινότητα από την επόμενη κιόλας ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο με βελτίωση του περιγράμματος στις περιοχές εφαρμογής και μείωση σε πόντους. 

Ωστόσο όταν οι περιοχές ενδιαφέροντος είναι περισσότερες και μεγαλύτερες σε έκταση θα πρέπει να εφαρμοστεί η κλασική λιποαναρρόφηση η οποία προϋποθέτει κάποιας μορφής νάρκωση όπως μέθη η ολική αναισθησία.

”Lunch break” θεραπείες

“Lunch break” θεραπείες Είναι σύνηθες όταν αναφερόμαστε σε αισθητικές παρεμβάσεις να φαντάζεται κανείς εργώδεις, επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες. Ωστόσο κάτι τέτοιο στις ημέρες μας δεν

Περισσότερα »

Συνεργασία με Facemed Clinic

Συνεργασία με Facemed Clinic   H Facemed Clinic πρόκειται για μια σύγχρονη κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Γυναικολογίας. Σε ένα άρτιο αισθητικά και πλήρως εξοπλισμένο

Περισσότερα »

Skin boosters

Skin Boosters   Το καλοκαίρι αποτελεί μια ιδιαίτερα επιβαρυντική περίοδο για το δέρμα μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την έντονη ηλιακή ακτινοβολία συντελούν

Περισσότερα »