Υπηρεσιες

Αισθητική Χειρουργική

Η Αισθητική ή Κοσμητική  Χειρουργική είναι ο τομέας της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, που προσφέρει επιστημονικούς τρόπους βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης σε υγιείς ανθρώπους που επιθυμούν μια καλύτερη αισθητική κάποιων χαρακτηριστικών του προσώπου και του σώματος του.

Το σώμα και το πρόσωπο,ως κύρια συστατικά της ατομικής ταυτότητας και αναπόσπαστο στοιχείο έκφρασης της προσωπικότητας δεν συνιστούν ένα απλό βιολογικό και αμετάβλητο στοιχείο. Αποτελούν προσωπικό μέσο και κοινωνικό σύμβολο με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι,άντρες και γυναίκες, να ενδιαφέρονται για μια βελτίωση της εικόνας τους.

aesthetic arxhiki
injectables arxiki

Ενέσιμες Θεραπείες

Ένα από τα πιο σύγχρονα όπλα της πλαστικής χειρουργικής στον αγώνα κατά της γήρανσης είναι οι ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές δηλαδή οι ενέσιμες θεραπείες.
Οι τεχνικές αυτές απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες που επιθυμούν μια αισθητική παρέμβαση σε πρόσωπο και σώμα χωρίς επιπλοκές ,με ταχύτατη ανάρρωση και άμεση αποθεραπεία. Απευθύνονται λοιπόν σε:
  • Άτομα νεαρής ηλικίας που δεν χρειάζονται κάποια χειρουργική επέμβαση.
  • Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που επιθυμούν μια βελτίωση της εικόνας τους αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση.
Οι ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές επιφέρουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς επιπλοκές και με πολύ γρήγορη αποθεραπεία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα τους είναι ότι πραγματοποιούνται σε επίπεδο ιατρείου και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. Προσφέρουν μια βελτίωση της εικόνας του προσώπου αλλά και το σώματος, αναδόμηση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.Καλούνται να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση αυξάνοντας το σφρίγος του δέρματος. Ωστόσο στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές δεν είναι δυνατό να υποκαταστήσουν μια χειρουργική επέμβαση.

Μεσοθεραπεία-Ανάπλαση προσώπου

Μεσοθεραπεία σώματος

Υαλουρονικό οξύ

Λιπομεταφορά

Βοτουλινική Τοξίνη

Επανορθωτική Χειρουργική

Η Επανορθωτική Χειρουργική είναι ο τομέας της Πλαστικής Χειρουργικής που στοχεύει στη διόρθωση και αποκατάσταση της μορφής αλλά και της λειτουργικότητας μελών του σώματος μετά από επίκτητες (τραύματα, εγκαύματα, ατυχηματα) ή συγγενείς βλάβες (απλασίες, υποπλασίες), κακοήθειες και άλλες νόσους.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σε κάθε επανορθωτική επέμβαση επιδιώκεται το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την αποκατάσταση και  διατήρηση της λειτουργικότητας εξασφαλίζοντας έτσι συνολικά βελτίωση της ποιότητας ζωής.

woman_3